Християнски център за хора с увреждания
Българска версия на сайта - Текуща БЪЛГАРСКИ English version of the siteENGLISH  
 
НАЧАЛО
КАКВО НОВО В САЙТА
НОВИНИ
ЗА НАС
ЕКИПЪТ НА БЛАГОДАТ
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НЕЗРЯЩИТЕ
ПОРТРЕТИ
СПИСАНИЕ
БИБЛИЯТА
АВТОРИ
СВИДЕТЕЛСТВА
ИЛИЯНА
ДИАН
ДАРЕНИЯ
БИБЛИОТЕКА
РЪКОВОДСТВА
ГАЛЕРИЯ
ВРЪЗКИ
ДРУГИТЕ ЗА НАС
КОНТАКТИ
Увеличаване размера на буквите Намаляване размера на буквитеЕкипа на Благодат

Стефка Стойчева.
Бог, когато поставя някого в служение, никога не го оставя сам. Той го подкрепя и екипира с мъдрост, сила и благодат. Поставя го и в екип с други верни Негови хора. Така е и при мен. Отначало бях сама и постепенно Бог ми прибавя верни приятели, за да служим заедно. Бих желала да се запознаете и вие с тези, с които Бог ни е събрал - хората, с които сканираме книги за вас, записваме дискове с проповеди, поучения, музика и филми. Тези, с които обръщаме файловата литература в MP3 формат, за да могат да я слушат и тези, които нямат компютри, с които правим списание Благодат и така ставаме канал на Бог да достига до други като нас – гладни и жадни за Неговата истина.
Главната ни мисия е да работим Библията да стане достъпна за всеки. Вече са готови вариантите на Брайл, аудио, а скоро и на уголемен шрифт.
Аз работя като учител по Информационни технологии и Брайлово обучение в Национален център по рехабилитация на слепи, а също така съм управител на Християнски център за хора с увреждания «Благодат».

Илияна Киркова е от Враца и работи като учител в ресурсен център. Помага на незрящите деца, които учат в масови училища и срещат много трудности произтичащи от липсата на зрение. Тя им помага да преодолеят до голяма степен това и в нейно лице се срещат с един незрящ, но пълноценно живеещ човек. Илияна сканира много книги и ги преобразува в MP3 формат, за да могат други незрящи, които нямат компютри, да ги чуят. Тези, които имат компютри могат да ги четат с помощта на специална говореща програма. повече за нея прочетете тук!

Негослав Събев е от Трявна. Той се подвизава в областта на информационните технологии. Работи в център за социална рехабилитация и интеграция за хора със зрителни увреждания в Габрово. Сам той незрящ, помага на другите незрящи да преодолеят трудностите при работа с различните компютърни програми. Колекционира музика, която предоставя за слушане и на други.

Джеваатин Мустафа се грижи за обработката на аудио варианта на списание „Благодат”.

Мукадер Яшарова е нашият координатор за София. Разпространява списанието, Библията и друга християнска литература.
Свидетелство на Мукадер Яшарова под формата на word файл Чудото на Бог

Иво Фердинандов е от Годеч. Той е масажист по професия. Проповядва в местната църква, съставя някои от броевете на списание Благодат  и понякога пише материали за него.

Керанка Милушева е от София. Тя е коректор на високо професионално ниво.
Това я прави изключително ценен член от екипа, който коригира допуснатите грешки и прави така, че брайловият вариант на списанието да се чете гладко.

Хасмик Варданян е от Пловдив. Тя улеснява техническите ни трудности, снабдява ни с помощни материали, подвързва и опакова нашите печатни издания и ги пренася до пощата, за да достигнат до получателите си.

Станислав Иванов е от Стралджа. С него Бог прибави още един млад човек към екипа ни. Той често  замества пастора и проповядва в църквата. В момента учи психология в Пловдив. Благодарим на Бога, че го прибави към екипа ни.

 Заедно с мен, до тук изброените сме незрящи, които Бог събра в един Негов екип.
Бог ни прибавя и хора с нормално зрение, които помагат за преодоляване трудностите, появили се от липсата на нашето.

Мария Костова е нашият офис-секретар и коректор на файлова литература. Тя подготвя плоскопечатните  издания на списанието.
Тя също е и гласът на аудиосписанието. Приятният й тембър и изразително четене правят записът да гали ухото.

Павлина Тачева е от Сандански, но от години живее и работи в Швейцария. Нейният принос за обогатяването на библиотеката ни с много файлова литература е безспорен. Поли предоставя много материали за списанието и е един от редакторите му.

Мартин Костов е нашият счетоводител, който поддържа финансите ни изрядни.

Най-младият член на екипа ни се казва Симона Костова. Тя е много ценен помощник в адресирането на пакетите с Библии, списания и дискове. Заедно с майка си Мария са нашите зрящи сътрудници.

Благодарим на всички, които помагат и подкрепят служението с труд, молитви и финансови средства. Те са наши съработници и Бог ще ги възнагради Богато.
Цялата слава отдаваме на Господ Исус Христос, на когото служим.

Бог призовава всеки да служи на делото Му. Нека никой не отхвърля призива му дори и да му се струва като нещо дребно. Да помним стиха:
„Добри и верни слуго, в малкото беше верен, на многото ще те поставя. Влез в почивката на Господаря си.”
Матей 25/21

Ще имате възможност да прочетете свидетелства от някои от екипа на „Благодат” и да видите техни снимки.
 

  край на страницата
Уеб дизайн и разработка Webrix - www.webrix-studio.com ©2011 Християнски център за хора с увреждания "Благодат". Всички права запазени.